Gjenopprett databasen min i Plesk -hosting

Du kan gjenopprette Plesk MySQL -databasen fra en sikkerhetskopi hvis originalen ble hacket eller skadet. Følg disse trinnene for å gjenopprette en MySQL -database fra den manuelle sikkerhetskopieringen du oppretter i Plesk.

Påkrevd: Det må være minst én bruker tilordnet MySQL -databasen før den kan gjenopprettes ved hjelp av disse trinnene.

Merk: Gjenoppretting av MS-SQL-databaser støttes ikke.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk Plesk Admin .
  3. Klikk på Databaser i menyen til venstre.
  4. Klikk på Importer dump .
  5. Vinduet Importer databasedump åpnes.
  6. Velg Last opp og klikk på Bla gjennom for å velge et ZIP -arkiv på datamaskinen din. Eller velg Importer for å velge en fil fra katalogen.
  7. Merk av for Gjenopprett databasen , og klikk deretter på OK .