Gjenopprett databaser ved hjelp av Sikkerhetskopiering av nettsted i cPanel -hosting

Merk: Sikkerhetskopiering av nettsted har ikke blitt solgt som et nytt produkt siden januar 2018. For vår nye sikkerhetskopiløsning, se Hva er Sikkerhetskopiering av nettsted?

Du kan gjenopprette databasene dine til en tidligere tilstand ved å bruke en Sikkerhetskopiering av nettsted.

Advarsel: Å bruke disse sikkerhetskopiene overskriver hele databasen, noe som betyr at eventuelle nye data som er angitt siden sikkerhetskopien ble opprettet, vil gå tapt.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. På cPanel -startsiden i Filer -området klikker du på Sikkerhetskopiering av nettsted .
  5. I Databaser -delen klikker du påGjenopprett filer ( Gjenopprett database ).
  6. Fra Dato -menyen velger du sikkerhetskopien du vil bruke.
  7. Klikk på Gjenopprett.
  8. Merk av i boksen for å bekrefte, og klikk deretter på Gjenopprett en gang til for å fullføre gjenopprettingen av databasen.

Gjenopprettingen kan ta flere minutter å fullføre, avhengig av størrelsen på databasen du gjenoppretter.