Gjenopprett det klassiske redigeringsprogrammet mitt i WordPress

Med utgivelsen av WordPress versjon 5.0 ble det introdusert en ny måte å bygge og designe sider på. Hvis du imidlertid foretrekker den opprinnelige metoden for å bygge WordPress -nettstedet ditt, kan du installere en plugin -modul for å gi deg tilgang til Classic -redigeringsprogrammet.

1. Logg på WordPress
  2. Klikk på Plugin -moduler .
  3. Klikk på Legg til ny .
  4. Bruk søkefeltet og søk etter plugin -modulen "Klassisk redigeringsprogram" .
  5. Klikk på Installer nå ved siden av plugin -modulen.
  6. Klikk på Aktiver .

Du kan nå redigere og opprette nye sider med Classic Editor .