Gjenopprett et nettprogram fra en Installatron -sikkerhetskopi i Linux -hosting

Hvis du installerte programmer på Linux -hostingkontoen din gjennom Installatron, kan du bruke Installatron til å lage sikkerhetskopier av disse appene. Du kan deretter bruke disse sikkerhetskopiene for å gjenopprette applikasjonen til en tidligere tilstand.

Påkrevd: Installatron lager ikke automatisk sikkerhetskopifiler av programmene dine - du må allerede ha opprettet en sikkerhetskopifil manuelt for å følge disse trinnene.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. I beretningen Dashboard, velge cPanel Admin.
  4. på cPanel -hjemmesiden, velg Nettapplikasjoner , og deretter under Mine applikasjoner velger du nettappen du ønsker å gjenopprette (for eksempel WordPress i skjermbildet nedenfor).
    velg nettapp
  5. Klikk på Mine sikkerhetskopier øverst til høyre på Installatron-siden.
  6. Klikk på dette ikonet ved siden av sikkerhetskopien du vil bruke:
    klikk på gjenopprett denne sikkerhetskopien
  7. Under Gjenopprett til opprinnelig sted klikker du på Fortsett .
  8. Klikk på Gjenopprett.