Gjenopprett et nettsted fra en cPanel -sikkerhetskopifil i Linux Hosting

Du kan gjenopprette et hacket eller skadet nettsted fra en sikkerhetskopifil. Hvordan du fullfører gjenopprettingen avhenger av hvordan du opprettet sikkerhetskopien:

Jeg brukte ... Slik gjenoppretter du nettstedet ...
En manuell sikkerhetskopiering jeg laget i cPanel Følg trinnene i denne artikkelen
Sikkerhetskopiering av nettsted SeGjenopprett nettstedet mitt ved hjelp av Sikkerhetskopiering av nettsted
En lokal sikkerhetskopi (jeg har sikkerhetskopifilen på datamaskinen min) Se Last opp filene dine via FTP

Merk: Ingen sikkerhetskopifil? Kontakt en GoDaddy -veiledning for hjelp.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil bruke.
    klikk på Administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på Sikkerhetskopier i Filer -delen på cPanel -startsiden.
  5. I området Gjenopprett en hjemmekatalog -sikkerhetskopiering klikker du på Bla gjennom og velger deretter sikkerhetskopifilen (filnavnet slutter på tar.gz) på den lokale datamaskinen.
  6. Klikk på Last opp . cPanel starter gjenopprettingen, og når den er fullført, ser du en (lang) liste over alle filene som ble gjenopprettet.