Gjenopprett en cPanel -konto med Daily Backup

Gjenopprett en hel cPanel -konto fra en valgt dato for sikkerhetskopiering, ved hjelp av Daglige sikkerhetskopieringer.

Advarsel: Denne gjenopprettingen har muligheten til å overskrive alle eksisterende filer, databaser og e -poster med innholdet fra sikkerhetskopien.
  1. Logg på GoDaddy produktside .
  2. Velg Netthotell . Deretter velger du Administrer ved siden av Linux -hostingkontoen du vil gjenopprette.
    klikk på Administrer
  3. Velg Sikkerhetskopier øverst på skjermen.
  4. Velg Vis sikkerhetskopieringer .
  5. Velg ønsket dato for sikkerhetskopiering. Det kan ta noen minutter før den tilsvarende sikkerhetskopien er installert på cPanel -serveren.
  6. Velg Gjenopprett kontoen.
  7. (Valgfritt) Velg avmerkingsboksene for å hoppe over gjenoppretting av databasen eller hjemmekatalogen .
  8. Velg Start gjenoppretting .
  9. Velg gjenopprettingsoperasjonsloggfanen for å sjekke statusen for gjenopprettingen.

En vellykket bekreftelse vil gi deg beskjed når cPanel -kontoen er gjenopprettet.