Gjenopprett kunder på den aktive listen

Du kan enkelt gjenopprette kunder du har fjernet fra listen med Pro-kunder. Data for kunder du har arkivert, blir aldri slettet.

1. Logg deg på Pro-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. På siden Clients (Kunder) klikker du på Active Clients (Aktive kunder), og velger så Archived Clients (Arkiverte kunder).
    Klikk på Archived Clients (Arkiverte kunder) for å se den listen.
  3. I listen Archived Clients (Arkiverte kunder) klikker du på kundeprofilen.
  4. Klikk på Opphev arkivering.