Gjenopprett min 4. generasjon-server fra en sikkerhetskopi

Du kan når som helst gjenopprette 4. generasjon-serveren fra en manuelt eller automatisk opprettet sikkerhetskopi.

Påkrevd: Du må allerede ha minst én manuell (på etterspørsel) eller en automatisk sikkerhetskopiert fil for å kunne gjenopprette serveren på denne måten.
  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side.
  3. Ved siden av serveren du ønsker å gjenopprette, klikker du på Administrer.
  4. Klikk på Administrer under Sikkerhetskopier ved siden av Serversikkerhetskopieringer.
  5. Klikk på På etterspørsel (for å se de sikkerhetskopierte filene du opprettet manuelt), eller klikk på Automatisk (for å se de sikkerhetskopierte filene vi opprettet for deg).
  6. Klikk på ikonet med tre prikker for filen du vil gjenopprette fra, og velg Gjenopprett.
  7. Les forklaringen, slik at du kan være sikker på at det er dette du vil. For å fortsette angir du et Nytt passord du kan bruke med den gjenopprettede serveren. Dette kan være det samme passordet du bruker akkurat nå, eller det kan være et helt nytt passord – det er opp til deg. Uansett må passordet oppfylle kravene nedenfor.
  8. Angi det nye passordet i Bekreft passordet-feltet.
  9. Klikk på Gjenopprett. Vi gjenoppretter serveren din ved å bruke den sikkerhetskopierte filen. Dette kan ta noen minutter. Når vi er ferdig, kommer du inn på siden for innstillinger for den gjenopprettede serveren.