Gjenopprett nettstedet mitt

Vi sikkerhetskopierer dine Pro Administrert WordPress-nettsteder hver dag. Hvis du har minst én sikkerhetskopi, kan du gjenopprette nettstedet.

Merk: Pro-kontoer er kun tilgjengelig i USA og Canada. Se disse instruksjonene for informasjon om hvordan du gjenoppretter et Administrert WordPress-nettsted for en Basic-, Deluxe-, Ultimate- eller Developer-konto.

Advarsel: Når du gjenoppretter et nettsted fra en sikkerhetskopi, forsvinner alle endringer du har foretatt etter at sikkerhetskopifilen ble opprettet.
  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer alle på siden Mine produkter, ved siden av Administrert WordPress.
  3. Klikk på ikonet med tre prikker for nettstedet du vil gjenopprette, og velg Innstillinger.
  4. Klikk på Administrer i delen Sikkerhetskopieringer.
    klikk på Administrer
  5. Klikk på ikonet med tre prikker for sikkerhetskopien du vil bruke, i listen Sikkerhetskopieringslogg, og velg så Gjenopprett. Det kan hende du må klikke på trekanten for å utvide listen over sikkerhetskopier for å finne den du ønsker.
    sikkerhetskopieringslogg for administrert wordpress
  6. I listen Velg en gjenopprettingstype ... velger du Gjenopprett alt og klikker så på Neste.
  7. Siste sjanse til å ombestemme deg! Hvis du er sikker på at du vil gjenopprette nettstedet, klikker du på Start gjenoppretting. Hvis ikke klikker du på Avbryt.
  8. Mens nettstedet blir gjenopprettet, kan du klikke på Tilbake til alle nettsteder for å gå tilbake til listen WordPress-nettsteder.