Nettstedbygger Hjelp

Gjenopprett nettstedet mitt

Redigeringsprogrammet Website Builder lagrer hver endring mens du jobber. Den oppretter automatisk sikkerhetskopier etter betydelige endringer, som når du endrer tema, publiserer nettstedet ditt eller sletter et avsnitt. Enkelte foretrekker å opprette manuelle sikkerhetskopier i tillegg (disse lagres også i nettstedshistorikken).

Advarsel: Når du gjenoppretter nettstedet fra en sikkerhetskopi, fjernes alle endringer som er foretatt på nettstedet ditt etter datoen og tidspunktet du gjenoppretter. Den sletter ikke opplastede bilder, produkter eller avtaler, som alle administreres fra menyen på instrumentbordet.
  1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Hvis du ikke allerede er i redigeringsprogrammet for nettstedet, velg Nettsted og velg deretter Rediger nettsted fra menyen.
  4. Velg Innstillinger.
  5. Velg Nettstedshistorikk.
  6. Hold pekeren over sikkerhetskopien du ønsker å gjenopprette, og velg Gjenopprett. Når du har gjenopprettet innholdet ditt, vil nettstedbyggeren vise en bekreftelsesmelding og nettstedet blir oppdatert.
    Gjenopprett-knapp
  7. Velg Publiser for å offentliggjøre endringene dine.