Gå direkte til hovedinnholdet

Nettsteder + Markedsføring Hjelp

Gjenopprett nettstedet mitt

Redigeringsprogrammet Websites + Marketing lagrer hver endring mens du jobber. Den oppretter automatisk sikkerhetskopier etter betydelige endringer, som når du endrer tema, publiserer nettstedet ditt eller sletter et avsnitt. Enkelte foretrekker å opprette manuelle sikkerhetskopier i tillegg (disse lagres også i nettstedshistorikken).

Advarsel: Når du gjenoppretter nettstedet fra en sikkerhetskopi, fjernes alle endringer som er foretatt på nettstedet ditt etter datoen og tidspunktet du gjenoppretter. Den sletter ikke opplastede bilder, produkter eller avtaler, som alle administreres fra menyen på instrumentbordet.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Bla til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg Innstillinger > Nettstedshistorikk.
  5. Hold pekeren over sikkerhetskopieringen du ønsker å gjenopprette data for, og velg Gjenopprett. Når du har gjenopprettet innholdet ditt, vil nettstedbyggeren vise en bekreftelsesmelding og nettstedet blir oppdatert.
    Gjenopprett-knapp
  6. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.

Mer informasjon