Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Hjelp

Administrert WordPress Hjelp

Gjenopprett nettstedet mitt

Administrert WordPress-kontoer inkluderer 30 dager med sikkerhetskopieringer av din WordPress-installasjons filer og database. Du kan velge å gjenopprette filene dine, databasen din eller begge deler.

Advarsel: Alle endringer som foretas etter den valgte sikkerhetskopieringsdatoen, vil gå tapt. Hvis du for eksempel gjenoppretter databasen din, vil elementer som salgsposter, oppføringer og kommentarer som er skrevet etter sikkerhetskopieringsdatoen du velger, bli slettet.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. I delen Administrert WordPress velger du Administrer alle.
  3. Velg Oversikt fra menyen ved siden av nettstedet du vil oppdatere.
  4. Velg Sikkerhetskopieringer fra menyen på toppen.
    1. Hvis du vil sikkerhetskopiere kontoen din nå, velger du Sikkerhetskopier nå under Sikkerhetskopiering.
    2. Hvis du vil sikkerhetskopiere bestemte filer eller databaser, velger du en dato under Sikkerhetskopieringslogg. Deretter velger du Last ned sikkerhetskopiering og velg typen sikkerhetskopiering som skal gjenopprettes:

Velg: Hvis dette har skjedd:
      Filer Du har nylig lagt til, endret eller oppdatert teamer/plugin-moduler.
      Du har nylig lastet opp filer via sFTP.
      Du har redigert temaer/plugin-moduler med WordPress-redigeringsprogrammet.
      Database Du har endret noen innstillinger, og nettstedet ditt fungerer ikke lenger.
      Du må rense opp i en stor mengde nylig søppelpost.
      Brukernavnet/passordet ditt er endret uten din kjennskap.
      Filer og database Nettstedet ditt laster bare en hvit skjerm.
      Nettstedssikkerheten din er kompromittert.

5. Velg Gjenopprett .