Administrert WordPress Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Gjenopprett nettstedet mitt

Administrerte WordPress -kontoer tilbyr 30 dagers sikkerhetskopiering for WordPress -installasjonens filer og database. Du kan velge å gjenopprette filene, databasen eller begge deler.

Advarsel: Alle endringer gjort etter den valgte sikkerhetskopieringsdatoen vil gå tapt. For eksempel hvis du gjenoppretter databasen din, vil elementer som salgsoppføringer, innlegg og kommentarer skrevet etter sikkerhetskopidatoen du valgte bli slettet.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. I Administrert WordPress -delen velger du Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å gjenopprette.
  3. Velg Sikkerhetskopier fra menyen øverst.
    1. For å sikkerhetskopiere kontoen din nå, velger du Sikkerhetskopier nå under Sikkerhetskopiering .
    2. For å sikkerhetskopiere og laste ned bestemte filer eller databaser velger du en dato under Sikkerhetskopieringslogg. Deretter velger du Last ned sikkerhetskopi og deretter typen sikkerhetskopi som skal gjenopprettes:

Velg: Hvis dette har skjedd:
      Filer Du har nylig lagt til, endret eller oppdatert temaer/plugin -moduler.
      Du lastet nylig opp filer via sFTP.
      Du redigerte temaer/plugin -moduler ved hjelp av WordPress -redigeringsprogrammet.
      Database Du har endret noen innstillinger, og nettstedet fungerer ikke lenger.
      Du må rydde opp i en stor mengde nylig søppelpost.
      Brukernavnet/passordet ditt har blitt endret uten at du vet av det.
      Filer og database Nettstedet ditt laster bare en hvit skjerm.
      Nettstedssikkerheten din er kompromittert.

4. Velg Gjenopprett .