Gjenopprett nettstedet mitt

Merk: Disse instruksjonene forklarer hvordan du gjenoppretter et Administrert WordPress-nettsted for en Basic-, Deluxe-, Ultimate- eller Developer-konto. Hvis du har en Administrert WordPress-konto av Pro-typen (kun tilgjengelig i USA og Canada), følger du disse instruksjonene i stedet.

Administrert WordPress®-kontoer inkluderer 30 dager med sikkerhetskopieringer av WordPress-installasjonens filer og database. Du kan velge å gjenopprette enten filene dine, eller databasen, eller begge deler.

Advarsel: Vi gjenoppretter nettstedet ditt via en sikkerhetskopiering for datoen du velger. Alle endringer som foretas etter denne sikkerhetskopieringsdatoen, vil gå tapt. Hvis du for eksempel gjenoppretter databasen din, vil elementer som salgsposter, oppføringer og kommentarer som er skrevet etter sikkerhetskopieringsdatoen du velger, bli slettet.
  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPress på siden Mine produkter.
  3. Klikk på ikonet med tre prikker for nettstedet du vil bruke, og velg Innstillinger.
    Velg innstillinger
  4. Klikk på Administrer i delen Sikkerhetskopieringer.
    Klikk på administrer
  5. I listen Velg gjenopprettingstype, velg typen sikkerhetskopiering som skal gjenopprettes og velg en dato for hver type:
    Velg: Hvis dette har skjedd:
    Filer Du har nylig lagt til, endret eller oppdatert teamer/plugin-moduler
    Du har nylig lastet opp filer via sFTP
    Du har redigert temaer/plugin-moduler med WordPress-redigeringsprogrammet
    Database Du har endret noen innstillinger, og nettstedet ditt fungerer ikke lenger
    Du må rense opp i en stor mengde nylig søppelpost
    Brukernavnet/passordet ditt er endret uten din kjennskap
    Filer og database Nettstedet ditt laster bare en hvit skjerm
    Nettstedssikkerheten din er kompromittert
    Advarsel: Gjenoppretting av databasen sletter alle nye oppføringer siden siste sikkerhetskopiering.
  6. Klikk på Gjenopprett.