VPS og Dedikerte servere (Mine servere) Hjelp

Gjenopprette den administrerte og fullt administrerte serveren fra en sikkerhetskopi

Med sikkerhetskopieringsfunksjonen for administrert og fullt administrert server kan du gjenopprette serveren til den statusen den hadde da du opprettet sikkerhetskopien (mer info). Denne sikkerhetskopien er et bilde av hele serveren, så du kan ikke gjenopprette enkeltfiler – du kan bare gjenopprette hele serveren til sin forrige status, noe som overskriver eventuelle endringer som er foretatt siden sikkerhetskopien ble opprettet.

Du kan ikke angre en gjenoppretting. Når du gjenoppretter serveren permanent, blir all data på den slettet og den blir konfigurert med sikkerhetskopien du opprettet.

Gjenopprette den administrerte og fullt administrerte serveren fra en sikkerhetskopi

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere.
  3. Ved siden av serveren du ønsker bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk på Sikkerhetskopier.
  5. Klikk på Gjenopprett.
  6. Klikk Send.