Gjenopprette filer etter sikkerhetskopiering

Når sikkerhetskopieringen er ferdig, kan du velge mellom å utføre en automatisk gjenoppretting fra instrumentbordet, eller laste ned de sikkerhetskopierte filene for å utføre gjenopprettingen selv.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet?)
  2. Klikk på Sikkerhetskopier.
  3. Klikk på URL-adressen til nettstedet som du vil gjenopprette en sikkerhetskopi for.
  4. Rull nedover til ønsket dato for sikkerhetskopien, og klikk på Gjenopprett.
  5. Klikk på Gjenopprett filer automatisk.
  6. Velg avmerkingsboksen for «Jeg samtykker til overskriving av filene», og klikk Gjenopprett.
  7. Utfør om nødvendig den samme prosessen for automatisk å gjenopprette databasen din.
  8. Du vil motta en e-post så snart gjenopprettingen av nettstedet ditt er fullført.