|  Hjem
Hjelp

Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Gjenopprette min Gen 3 -administrerte eller fullstendig administrerte server fra en sikkerhetskopi

Med sikkerhetskopieringsfunksjonen for administrert og fullt administrert server kan du gjenopprette serveren til den statusen den hadde da du opprettet sikkerhetskopien (mer info). Denne sikkerhetskopien er et bilde av hele serveren, så du kan ikke gjenopprette enkeltfiler – du kan bare gjenopprette hele serveren til sin forrige status, noe som overskriver eventuelle endringer som er foretatt siden sikkerhetskopien ble opprettet.

Advarsel: Du kan ikke angre en gjenoppretting. Når du gjenoppretter serveren din, slettes alle dataene på den permanent og konfigureres med sikkerhetskopien du opprettet.

Gjenopprette den administrerte og fullt administrerte serveren fra en sikkerhetskopi

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere.
  3. Ved siden av serveren du ønsker bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk på Sikkerhetskopier.
  5. Klikk på Gjenopprett.
  6. Klikk Send.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.