Gjenopprette MySQL-database fra en annen host

Du kan gjenopprette MySQL-databaser du opprettet hos et annet hostingselskap. For å gjøre dette, trenger du SQL-filen du ønsker å bruke fra det andre hostingselskapet. Når du har den filen:

  1. Opprett en ny MySQL-database (Nett og klassisk / cPanel / Plesk).
  2. Importer din eksisterende SQL-fil (mer informasjon).

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.