Gjenopprette utløpte domenenavn

Du kan forsøke å gjenopprette utløpte toppnivådomenenavn (TLD – top level domain) under løpeperiodene for fornyelse og registergjenoppretting. I tillegg til kostnaden av fornyelse, må du kanskje betale en avgift for domenenavngjenopprettingen. For mer informasjon, se

Slik gjenoppretter du utløpte domenenavn

1. Logg deg på Kontoadministratoren din.
  2. Ved siden av Domener, klikker du på Start.
  3. Fra Domener-menyen velger du Utløpte domener.
  4. Velg domenenavne (-ene) du vil gjenopprette.
  5. Klikk på Gjenopprett.
  6. Velg fornyelseslengden for domenenavn(ene), og klikk deretter på Neste.

MERK: Fornyelseslengdene for flere domenenavn kan variere avhengig av maksimal fornyelselengde tillatt av hvert domenenavnregister.

7. (Valgfritt) Velg registreringen og nettstedsalternativet du vil bruke for domenenavnfornyelsene dine.
  8. Fullfør utsjekkingsprosessen.