GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Gjøre e-postene sosiale

Hva er bedre enn en GoDaddy Email Marketing-kampanje? En GoDaddy Email Marketing-kampanje som er koblet til alle profilene dine på sosiale medier, og som abonnentene dine kan dele videre!

Det finnes to typer «Sosiale koblinger» i GoDaddy Email Marketing, som du kan legge til i kampanjer. Den første er Sosiale ikoner, som kobler brukerne dine til de forskjellige profilene på de ulike sosiale mediene du bruker. Den andre er Koblinger for sosial deling, som gjør det mulig for leserne å dele e-posten på egenhånd.

Legge til Sosiale ikoner i GoDaddy Email Marketing-kampanjer

Du kan koble alle profilene dine på sosiale medier til GoDaddy Email Marketing-kontoen, slik at de vises som ikoner nederst i GoDaddy Email Marketing-e-postene dine. (Du kan også endre plasseringen deres ved bruk av Kampanjejusteringer-tillegget vårt, eller du kan sette dem inn manuelt med makrosnarveiene våre.) Bare klikk Tillegg øverst på et av GoDaddy Email Marketing-skjermbildene, og klikk så alternativet Sosialt. Deretter kan du konfigurere det derfra.

Knappikoner for sosiale koblinger i kampanjer

Denne raden med ikoner er ikke synlig når du redigerer kampanjen. Men de vises garantert på Forhåndsvisning-siden og når du sender e-posten!

Disse ikonene kan ikke brukes til å dele kampanjene dine, men frykt ikke! Hvis du vil gjøre det mulig for leserne å dele, les videre ...

Legge til Koblinger for sosial deling i GoDaddy Email Marketing-kampanjer

Med Koblinger for sosial deling kan du oppmuntre abonnentene til å delta i samtalen og dele e-postene dine på egenhånd.

Når du klikker Send i en kampanje og kommer til siden E-postdetaljer, kan du se en kolonne med avmerkingsbokser nederst. Du kan krysse av for disse alternativene for å legge til delingsknapper øverst i e-posten. Du kan velge å legge til knapper som gjør det mulig for folk å:

• like på Facebook
  • tweete på Twitter
  • feste på Pinterest
  • gi +1 på Google+
  • like på LinkedIn
Alternativer for sosial deling vises over e-posten

Neste trinn

• Du kan også legge til