Verifiseringsprosess for GoDaddy Auctions®

Prosessen for budbekreftelse fra GoDaddy beskytter både kjøpere og selgere mot falske auksjonsaktiviteter. Budgivning eller oppføring av domener for salg kan starte umiddelbart etter at du har kjøpt et GoDaddy Auctions® -medlemskap , men du vil være begrenset til å legge inn to bud til enhver tid eller legge inn totalt USD 1500 i bud.

Det er tre auksjonstyper som krever verifisering:

• Verdipriset : Gjenervervede domenenavn er tilgjengelig på auksjon.
  • Utløpsauksjoner : Utløpte domenenavn er tilgjengelig på auksjon.
  • 7-dagers auksjoner : Domenenavn oppført av andre selgere i en tradisjonell auksjon.

Budgiverbekreftelse er påkrevd hvis du må overskride budgrensene, men ikke påkrevd hvis du kun selger domener eller kjøper med alternativene «kjøp nå» eller «gi tilbud» under grensen på USD 1500.

1. Logg på GoDaddy Auctions & reg; konto . (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg Innstillinger .
    auksjoner-innstillinger
  3. På fanen Generelt under Kontostatus velger du Angi PayPal -informasjonen din .
  4. Angi fornavn, etternavn og PayPal -e -postadresse (slik de ville vises i PayPal -kontoen), og velg Send inn. PayPal -kontoen må være 100% bekreftet av PayPal -standarder .
  5. GoDaddy vil sende deg en e-post som enten bekrefter PayPal-adressen, eller om at PayPal-kontaktinformasjonen din ikke er gyldig og må angis på nytt. Ta kontakt med PayPal for å løse eventuelle problemer.
  6. Velg den sikre koblingen i bekreftelses -e -posten for å fullføre verifiseringen.

En PayPal -konto er kun nødvendig for budverifisering, og kan bare brukes til å bekrefte én GoDaddy -konto. Du kan bruke betalingsmetoden du velger når du kjøper et domene.

Relaterte trinn

Mer informasjon

• Rediger GoDaddy Auctions® -kontoinnstillingene dine
  • Konfigurer min totrinnsverifisering for best sikkerhet på domenene og kontoen din.