GoDaddy er skattefrie kunder

Noen kunder eller forhandlere er fritatt for avgift. Skattefritak gis på delstats- eller landsnivå. Hvis du har et gyldig skattefritak, kan du kontakte oss på nummeret vist nederst på denne siden eller sende en e -post til salestax@godaddy.com . Beviset for skattefritak bør inneholde:

• GoDaddy.com -kunden/forhandleren/PLID -kontonummeret ditt
  • Navnet på din fritatte organisasjon
  • Foretrukket kontaktinformasjon
  • Dokumentasjonen for skattefritak
  • Eventuell ytterligere informasjon som kreves av regjeringen

Merk: Føderale fritak for inntektsskatt er ikke gyldig for statlige avgiftsformål.