GoDaddy erklæring om støtte

GoDaddy har fremhevet sin prisbelønte støtte i mange år, men vi ville fortelle hva dette betyr for oss skriftlig (og hva du kan forvente).

Hva betyr "Kundestøtte i verdensklasse"?

Det betyr at vi står til tjeneste for deg: stå-på-typen, business-eieren. Personen som ikke bare drømmer, men som også får ting til. Det betyr at vi vil hjelpe deg å komme på nettet og nå både dine og businessens mål. Ta kontakt med oss, dag eller natt. Vi er her for å hjelpe deg med vår gratis prisbelønte støtte. Enten du er ute etter å finne ut mer om våre produkter eller har et teknisk spørsmål, vil du alltid bli behandlet med respekt, høflighet og forståelse. Vi er glad i våre kunder og liker det vi gjør.

Informasjonen du finner her vil hjelpe deg med å forstå alle de måtene våre representanter kan hjelpe deg med GoDaddy-produktene. Vi har samarbeidet med millioner av kunder, og er alltid her, klare til å stå til tjeneste.

Dette er bare noen måter vi kan hjelpe deg på. INKLUDERT
Kjøpe eller fornye GoDaddy-produkter
Konfigurere GoDaddy-produkter
Vise deg fremgangsmåtene for å bruke produktene våre
Diagnostisere feil med tilkobling eller tilgang
Kontrollere om systemene og arkitekturen er i gang
Gratis konsultasjon om å bygge opp businessen din
Nyttige råd om hvordan businessen din kan bli funnet på nettet

Vi har også utviklet en rekke tjenester for å hjelpe kundene med mer innviklede problemer. Du finner flere detaljer om dette i delen Ekstra støtte i denne artikkelen.

Klikk på delene nedenfor for å se støtte vi tilbyr som er relatert til bestemte produkter.

Domenenavn

Skal du registrere og konfigurere et domenenavn? Vi kan hjelpe deg med å finne et navn som passer, og deretter vise deg hvordan du kobler dette domenet til nettstedet og e-postkontoene. Vi viser deg også hvordan du bruker domeneadministrasjonsverktøyet - alt fra å fornye og beskytte domenenavnet ditt til å foreta avanserte endringer med DNS (Domain Name System).

Dette er bare noen måter vi kan hjelpe deg med domenet ditt. INKLUDERT
Registrere eller fornye domenenavn
Konfigurere domener (nettsteder, hosting og e-post)
Bruke vår Domeneadministrator
Oppdatere kontaktinformasjon for domenenavn
Opprette og redigere DNS-sonefiler
Endre sonefiler for å fungere med GoDaddy-produkter

Microsoft® Office™ 365

Vi er her for å hjelpe deg med å sette opp og konfigurere Office 365-kontoene dine. Trenger du å sette opp e-postadresser for domenenavnet ditt? Få tilgang til e-post- og kalenderkontoene på datamaskinen din eller den mobile enheten din? Konfigurere videresending av e-post eller automatisk svar? Vi viser deg hvordan. Sende og motta e-post? Ja, det også. Vi forklarer også hvordan du bruker Office 365 på nett, fra å opprette en hendelse til å laste ned apper.

Dette er bare noen måter vi kan hjelpe deg med Office 365.
Kjøpe eller fornye Office 365-kontoer
Forklare funksjonene og fordelene med Office 365
Microsoft Office 365-kontoer
Få domenenavnet ditt til å fungere med Office 365
Sende og motta e-post på nettet
Sende og motta e-post på mobilenheten din
Videresende e-postmeldinger
Administrere og fjerne Office 365-kontoer
Legge til og fjerne e-postkontakter
Få tilgang til kalenderne dine
Laste ned Office 365-applikasjoner
Konfigurere Lync-meldingstjeneste for organisasjonen din

GoDaddy Website Builder

Er du klar til å installere og konfigurere Nettstedbygger-kontoen? Vi kan hjelpe deg med å legge til informasjonen din og begynne å redigere nettsidene for nettstedet ditt. Hvis du har forretningsmessig eller personlig informasjon klar, tar det bare et par minutter. Vi kan også forklare Nettstedbygger-funksjonene og -fordelene, inkludert de som er perfekte for ditt nettsted.

Dette er bare noen måter vi kan hjelpe deg med Nettstedbygger. INKLUDERT
Kjøpe eller fornye Nettstedbygger
Forklare funksjonene og fordelene med Nettstedbygger
Konfigurere Nettstedbygger-kontoen din
Få domenenavnet ditt til å fungere med Nettstedbygger
Forklare hvordan du bruker Nettstedbygger
Forklare hvordan du legger til og sletter nettsider
Forklare hvordan du legger til og sletter innhold (tekst og bilder)
Installere tillegg til GoDaddy Nettstedbygger (f.eks. Bli funnet)
Koble sosiale medier til Nettstedbygger-nettstedet ditt
Forklare hvordan du publiserer Nettstedbygger-nettstedet ditt

Netthotell

Kontroller at hostingkontoen din er i gang for alltid. Vi kan, enten du bruker cPanel, Plesk eller vårt eget kontrollpanel, vise deg hvor du skal gå for å komme i gang eller foreta endringer. Trenger du å legge til en database, installere en nettapplikasjon eller laste opp og redigere filer? Vi vet hvor dette skal gjøres. Vi kan til og med gi deg innstillinger for å få tilgang til e-postkontoer for hosting. Hvis innstillingene ikke fungerer, kan vi også foreta feilsøking for å finne ut årsaken.

Dette er bare noen måter vi kan hjelpe deg med hosting. INKLUDERT
Kjøpe eller fornye delt hosting
Forklare våre delte hostingfunksjoner og -fordeler
Konfigurere den delte hostingkontoen din
Få domenenavnet ditt til å fungere med hosting
Diagnostisere problemer med nettstedytelse
Bruke våre kontrollpaneler for hosting
Gi grunnleggende innstillinger for FTP-klienten
Forklare hvordan du laster opp filer til nettstedet ditt
Installer tredjeparts apper gjennom kontrollpanelet
Sikkerhetskopiere en database eller et nettsted
Gi deg fremgangsmåter for å migrere hostingen din
Installer et GoDaddy SSL-sertifikat
Opprette e-postkontoer
Sende og motta e-post på mobilenheten din

Vi tilbyr også hostingtjenester fra eksperter* hvis du trenger hjelp med å:

• Nettstedmigrering fra en annen vert
  • Omvisning og konfigurasjon av hostingdashboard (cPanel, Plesk, Administrert WordPress)
  • Konfigurere FTP-klienter

*Eksperttjenester er gebyrbaserte tjenester, som bare er tilgjengelige fra støtteteam i USA, og er ikke inkludert i GoDaddys gratis støtte. Hvis du vil kjøpe disse tjenestene, kan du ringe +1-480-505-8877. Du finner mer informasjon om eksperttjenester i

.

VPS-servere og dedikerte servere

Du trenger en server som er i gang. Vi skal sørge for at den er det. Vi vil sikre at du har tilgang til serveren din, og at den konfigurasjonen du foretrekker, fungerer når vi konfigurerer den. Hvis du vil fortsette med en generell standardkonfigurasjon for cPanel- eller Plesk-serveren din, vil vi gi deg vanlige innstillinger for FTP, database og e-post.

Dette er bare noen måter vi kan hjelpe deg med serverne dine.
Kjøpe eller fornye servere
Forklare våre serveres funksjoner og fordeler
Konfigurere og utstyre serveren din
Få tilgang til serveren
Tilbakestille root-passordet
Få tilgang til serverens kontrollpanel
Gi deg fremgangsmåter for å migrere hostingen din
Installere GoDaddy SSL-sertifikatet på GoDaddy-produkter som kvalifiserer1

1 Dette omfatter ikke kommandolinje- eller Tomcat SSL-installasjoner.

Vi tilbyr også administrative tjenester* for serverne våre hvis du trenger hjelp med:

• Serverkonfigurasjon
  • DNS-oppsett
  • Domenekonfigurasjon
  • Analyse for avansert ytelse
  • Apache-avstemming
  • MySQL-avstemming
  • Sikkerhetsskanner og rapport (SSA)
  • Inntrengingsbeskyttelse
  • Tilpassede brannmurregler
  • Applikasjonsstøtte
  • PHP-versjonsoppgradering
  • Databaseadministrasjon
  • Fjerning av skadelig programvare og svartelisting
  • PHP-modulinstallasjon

*Administrative tjenester er tilgjengelige gjennom Administrert hosting, Støttet tjenesteplan eller eksperttjenester, som er gebyrbaserte tjenester, som bare er tilgjengelige fra støtteteam i USA, og er ikke inkludert i GoDaddys gratis støtte. Hvis du vil kjøpe disse tjenestene, kan du ringe +1-480-505-8877. Du finner mer informasjon om eksperttjenester i

.

SSL-sertifikater

Har du bestemt deg for å sikre data på nettstedet ditt med et SSL-sertifikat? Hvordan fungerer det? Hvor vanskelig er det å konfigurere det? Vi kan gi svar på disse spørsmålene og mer, og veilede deg gjennom det du trenger for å komme i gang. Hvis du har nettstedet, butikken eller hostingkontoen på GoDaddy, kan vi også veilede deg gjennom installasjonen.

Dette er bare noen måter vi kan hjelpe deg med SSL-sertifikatene dine.
Kjøpe eller fornye SSL-sertifikater
Forklare SSL-sertifikatfunksjoner og -fordeler
Installere GoDaddy SSL-sertifikatet på GoDaddy-produkter som kvalifiserer1
Validere SSL-sertifikatet ditt
Sende e-post for SSL-validering på nytt
Diagnostisere SSL-feil i nettleseren
Forklare hvordan du endrer sonefilene for sikre nettsteder

1 Dette omfatter ikke kommandolinje- eller Tomcat SSL-installasjoner.

Vi tilbyr også eksperttjenester for SSL-sertifikater hvis du trenger hjelp med å installere SSL-sertifikatet på tredjeparts servere. Denne tjenesten hører inn under gebyrbaserte tjenester, som bare er tilgjengelige fra støtteteam i USA, og er ikke inkludert i GoDaddys gratis støtte. Hvis du vil kjøpe disse tjenestene, kan du ringe +1-480-505-8877. Du finner mer informasjon om disse tjenestene i

.

Ekstra støtte

Trenger du hjelp med innviklede problemer? Krever prosjektet, løsningen eller den neste utfordringen mer enn én samtale? Vi kan hjelpe til med det også. Vi tilbyr en omfattende liste over avanserte gebyrbaserte tjenester for å sikre at tilstedeværelsen din på nettet alltid er den beste, selv om du ikke vet hvordan du skal begynne, eller ganske enkelt ikke har tid:

• Migrere nettstedet ditt fra en annen vert
  • Komme i gang med hosting, inkludert konfigurasjon og en kort omvisning (cPanel®, Parallels Plesk-panel®, Administrert WordPress®)
  • Konfigurere FTP-klienter
  • Installere GoDaddy SSL-er på servere til andre selskaper
  • Utføre service på VPS-serveren eller den dedikerte serveren

Du kan finne mer informasjon om disse tjenestene og hvordan du kjøper dem her.

Tilgjengeligheten av produkter og tjenester varierer basert på hvor kundene befinner seg.