Godkjenn domeneoverføringen til GoDaddy

For å overføre domenenavnet ditt til GoDaddy, må du angi en gyldig autorisasjonskode (også kjent som en EPP -kode eller overføringsnøkkel ). Du kan angi autorisasjonskoden fra GoDaddy -kontoen din etter at du har kjøpt domeneoverføringen .

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra Domener-menyen velger du Overføringer:
    velg overføringer fra domener-menyen
  3. Under Overføringen Ventende overføringer velger du Overføringer inn .
    overføringer inn eller ut
  4. I Status -kolonnen finner du eventuelle domener som viser Korrigert autorisasjonskode nødvendig .
  5. Merk av i boksen ved siden av domenet / domenene du vil godkjenne. Eller klikk på hakemerkeikonet og Velg alle
  6. Velg Godta overføring over domenelisten.
  7. Angi autorisasjonskoden (e) din fra Grunnleggende eller Avansert -fanen:
    • Grunnleggende - Angi autorisasjonskoden i feltet ved siden av domenenavnet.
    • Avansert - Angi ett domenenavn og autorisasjonskoden per linje, atskilt med komma, mellomrom eller fane.
  8. Velg Jeg autoriserer overføringen ..., og klikk deretter på Fullfør.
  9. Klikk på OK.

Merk: Det kan ta fem til sju dager å gjennomføre domeneoverføringen.

Relatert trinn

• Sitter overføringen fast eller mottar du feilmeldinger? Sjekk ut våre feilsøkingstips.

Mer informasjon

• Noen domenenavn, som for eksempel cctld-er, kan ha spesielle krav for overføringer.