Godkjenn domeneoverføringen til GoDaddy

Påkrevd: Hvis du kjøpte et domene før 26. mai 2017, må du likevel fullføre disse trinnene for å godkjenne overføringen. Hvis du imidlertid kjøpte et domene etter 16. mai 2017, trenger du bare å klikke på Godkjenn-knappen i e-posten som ble sendt til e-postadressen til administratorkontakten (eller registratorkontaktens e-post for .au-domener) for å godkjenne overføringen. Det var det hele!

Etter at du har kjøpt en domenenavnoverføring til GoDaddy, må du godkjenne at GoDaddy fullfører overføringen av domenenavnet.

1. Logg på Mine produkter-siden.
  2. Hvis du ikke føres dit automatisk, velger du fanen Mine produkter:
  3. Mine produkter-fanen

4. Klikk på Administrer alle:
  5. Administrer alle

6. Velg Overføringer inn fra Domener-menyen:

Kontroller status for overføring inn

7. Klikk på Autoriser overføring.
  8. Klikk på Legg til nå.
  9. Gjør ett av følgende:
    • Velg Basis-fanen og skriv deretter inn Autorisasjonskoden fra den nåværende registratoren (hvis dette er relevant) i feltet ved siden av domenenavnet ditt.
    • Velg Avansert-fanen, og skriv deretter inn ett domenenavn og én autorisasjonskode per linje. Skill domenenavnene fra autorisasjonskoden med komma, mellomrom eller innrykk.

Merk: Hvis du ikke har en autorisasjonskode, se Hvordan får jeg en autorisasjonskode for å overføre domenenavnet mitt til deg? Noen domenenavnutvidelser krever ikke autorisasjonskode.

10. Velg Jeg autoriserer overføringen ..., og klikk deretter på Fullfør.
  11. Klikk på OK.

For de fleste domenenavnutvidelser tar en overføring mellom registratorer fem til syv dager fra tidspunktet du godkjenner den. Noen ccTLD-er (landskodedomenenavn) kan ta lengre tid.

Neste trinn

Sjekk fremdriften på overføringen av domenenavnet.