Godta en endring av et domenenavn

En gang en endring av domenekonto begynner, vil du motta en e-post fra GoDaddy som forklarer de neste trinnene for å fortsette prosessen.

1. Åpne e-postmeldingen du mottok med emnelinjen Du har ventet endringer i domenekontoen din . Finner du ikke e-posten? Den opprinnelige domeneeieren kan send e-posten på nytt .
  2. Velg Aktiver nå knapp.
  3. Logg på GoDaddy-kontoen der domenet flytter til. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  4. Plukke ut Ja, godta denne overføringen for å starte gjennomgangsprosessen. Hvis du ikke vil fortsette, velger du Nei, jeg vil ikke godta denne overføringen .
  5. Bruk den samme kontaktinformasjonen på alle kontakttyper (registrant, administrativ, teknisk og fakturering) ved å merke av i ruten ved siden av Brukes for alle kontakttyper . Eller hold avkrysningsruten for å ha forskjellig informasjon for alle kontakttyper.
  6. Gjennomgå eller oppdater kontaktinformasjonen for domenenavnet etter behov.
  7. Merk av i boksen ved siden av Jeg bekrefter at jeg enten er personen som er nevnt ovenfor eller er autorisert til å handle på deres vegne .
  8. Plukke ut Neste . Hvis den Neste knappen ikke er tilgjengelig, gå gjennom og forsikre deg om at alle kontaktdetaljer er nøyaktige og gyldige.
  9. Merk av i boksen for å bekrefte at du godtar Endring av registrant vilkår og velg Begynn overføringen .

Du vil motta et bekreftelsesvarsel om at domenet har blitt overført til kontoen din. Domenet vil være aktivt i kontoen din i løpet av få minutter.

Merk: Hvis du har gjort endringer i registranten Organisasjon , Navn eller Epostadresse du må godkjenne endringene før overføringen er fullført.