Google Chrome: SSL-sertifikatet mitt sluttet å fungere

Hvis sertifikatet ditt fungerte før mars 2015, og du nå ser følgende feil, kan det hende du må regenerere sertifikatet:

Dette skjedde fordi Google sluttet å støtter sertifikater som bruker SHA-1 hash (en krypteringsalgoritme) i mars 2015, og nå krever SHA-2. For å være å trygg som mulig bør alle sertifikater uansett bruke SHA-2 (mer informasjon).

For å vise ditt sertifikats krypteringsalgoritme

1. Logg deg på sertifikatadministrering ved hjelp av informasjonen til GoDaddy.
  2. Klikk på Vis status ved siden av sertifikatet du vil bruke.

Sertifikatets krypteringsalgoritme vises i feltet Krypteringsstyrke.

Hvis krypteringsstyrken bare er SHA-1, må du oppdatere sertifikatet til å bruke SHA-2 (mer informasjon).