Google Chrome: Tøm hurtigbufferen

Hvis du har problemer med å vise nettstedet ditt, kan du prøve å tømme hurtigbufferen og deretter gå tilbake til nettstedet ditt.

1. VelgIkon med tre loddrette prikker Tilpass og kontroller Google Chrome -menyen.
  2. Velg History, og velg deretter loggen igjen.
  3. Velg Tøm nettleserdata .
  4. I området listen Time, velg All Time.
  5. Velg Bufrede bilder og filer .
  6. Merk: Valg av informasjonskapsler og annen nettsteddata kan også bidra til å løse noen problemer, men når du sletter informasjonskapslene, slettes også passord som er lagret i nettleseren.

7. Velg Slett data .
    velg bare hurtigbuffer

Relatert trinn

• Prøv å se nettstedet ditt igjen.