Gruppekalendere mangler etter overføring fra Workspace Email til Microsoft 365

Når vi flytter deg fra Workspace Email til Microsoft 365, vil din personlige kalender bli flyttet til Microsoft 365 for deg, men du må flytte gruppekalenderne dine til Microsoft 365. Først må du eksportere og importere gruppekalenderne dine til Microsoft 365, og deretter dele dem med brukerne.

Advarsel: Du kan logge på Workspace Email- eller Kalender -kontoen din i 14 dager etter at kontoen din er overført til Microsoft 365. Når Workspace Email -kontoen din er stengt etter de 14 dagene, har du ikke lenger tilgang til gruppekalenderne dine i Workspace Email.

Merk: Gruppekalenderen kan gjenopprettes i 60 dager etter at den er fjernet fra kontoen din.

Eksporter og importer kalenderen din

Eksporter gruppekalenderen (e) fra nettkalenderen, og importer dem deretter til Outlook på nettet i Microsoft 365.

Merk: Når du eksporterer gruppekalenderen (e), vil du finne hendelser fra de siste 12 månedene og alle fremtidige hendelser. Hendelsesvedlegg er ikke en støttet funksjon når du eksporterer og importerer kalendere.

Eksporter gruppekalenderen (e) i nettkalender

1. Få tilgang til Calendar ved å gå til onlinegroupcalendar.com eller fra Arbeidsområdets nettpostkonto ved å velge Kalender -knappen.
  2. Velg Kalender > Innstillinger > Importer/eksporter .
  3. påloggingsside
  4. Under Handlinger velger dueksportikon eksportikon for kalenderen du vil eksportere. Nettleseren din vil åpne eller be deg om å lagre .ics -filen. Du må vite hvor filen er for å importere den til Outlook på nettet.
  5. velg eksportikon

Importer kalenderen din i Outlook på nettet

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. I venstre ikonpanel velger du Kalender .
  3. velg kalender
  4. Velg Legg til kalender .
  5. velg legg til kalender
  6. Velg Opprett tom kalender .
  7. opprett tom kalender
  8. Angi et kalendernavn , og velg deretter Lagre . Du kan dele den med andre senere.
  9. Velg Last opp fra fil .
  10. opprett tom kalender
  11. Velg Bla gjennom og velg .ics -filen du lagret fra Nettkalender.
  12. I rullegardinlisten Velg en kalender velger du kalenderen du opprettet.
  13. >rullegardinmeny for kalender
  14. Velg Importer .

Del kalenderen din på Outlook på nett

Del kalenderen din ved å sende en invitasjon brukerne kan godta, eller la andre abonnere på kalenderen din ved å gi dem en kobling.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. I venstre ikonpanel velger du Kalender .
  3. velg kalender
  4. Velgikon med tre prikker ikonet med tre prikker ved siden av kalenderen du vil dele, og velg deretter Deling og tillatelser .
  5. velg deling og tillatelser
  6. Angi e -postadressene i organisasjonen du ønsker å dele kalenderen med.
  7. angi adresser
  8. I rullegardinlisten velger du ett av følgende tilgangsnivåer for visning:
    • Kan vise når jeg er opptatt
    • Kan vise titler og steder
    • Kan vise alle detaljer
  9. Velg Del for å sende en e -postinvitasjon til denne kalenderen. Brukere du har delt kalenderen med, må godta invitasjonen til å vise kalenderen.
  1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. I venstre ikonpanel velger du Kalender .
  3. velg kalender
  4. Velg innstillingsikonet øverst til høyre.
  5. velg tannhjulikonet
  6. Velg Vis alle Outlook -innstillinger .
  7. velg vis innstillinger for visning
  8. Velg Delt kalendere i Kalender.
  9. Under Publiser kalender bruker du rullegardinmenyen for å velge en kalender.
  10. velg kalenderrullegardinmeny
  11. I rullegardinlisten Velg tillatelser velger du én av følgende:
    • Kan vise når jeg er opptatt
    • Kan vise titler og steder
    • Kan vise alle detaljer
  12. Velg Publiser.
  13. For å dele kalenderen med brukere, kopierer du Calendar -koblingen for HTML eller ICS:
    • HTML : Kopier denne koblingen hvis du vil at mottakere skal vise kalenderen i en nettleser.
    • ICS : Kopier denne koblingen hvis du vil at mottakere skal abonnere på kalenderen.