Guidet omvisning for Linux -hosting Del 2: WordPress

Det neste stoppet på Guidet tur til den nye Linux -hostingkontoen din er et besøk til WordPress , som du installerte under kontooppsettet. Hvis du ikke installerte WordPress, vil du ikke bekymre deg & mdash; vi viser deg hvordan du gjør det på slutten av turen. Eller hvis du ikke hadde planer om å bruke WordPress, kan du gå videre til neste stopp på turen, cPanel .

Hvordan komme til WordPress

Gå til Nettsteder -delen i kontoens Instrumentbord, og velg Administrator .
velg Administrator for å åpne WordPress

WordPress åpnes i et nytt vindu eller en ny fane. WordPress -hjemmesiden kalles også et instrumentbord :
wordpress -instrumentbordet

Hva kan du gjøre i WordPress -instrumentbordet?

Alt! WordPress -instrumentbordet er stedet du bygger hele nettstedet ditt på, inkludert:

• Redigere innhold på en hvilken som helst side på nettstedet
  • Legge til sider, innlegg og media på nettstedet
  • Velge temaer og maler
  • Vise og administrere besøkende kommentarer
  • Aktivere eller deaktivere plugin -moduler
  • Lære om WordPress -nyheter
  • Redigere WordPress -brukerprofilen din

Neste stopp på turen: cPanel

La oss ta en titt på cPanel , appen du bruker til å administrere mange avanserte nettstedsinnstillinger.

Eller gå tilbake for å se gjennom instrumentbordet for Linux -hostingkontoen.