Guidet omvisning for Linux -hosting Del 3: cPanel

Det neste stoppet på vår Linux Hosting Guided Tour er cPanel, den kraftige appen du bruker for administrasjonsoppgaver for å støtte nettstedet ditt.

Hvordan komme seg til cPanel

Velg cPanel -administrator øverst på kontoens instrumentbord, ved siden av det primære domenenavnet.
velg cPanel -administrator

Hjemmesiden til cPanel (også kjent som «cPanel -administrator») åpnes i et nytt vindu eller en ny fane.
hovedsiden for cpanel -admin

Hva kan du gjøre i cPanel?

CPanel -administrasjonssiden er der du administrerer alle typer nettstedsadministrasjonsoppgaver, slik som disse hostingadministrasjonselementene:

• Installere nettprogrammer
  • Sette opp og administrere nettstedssikkerhet, inkludert SSL -sertifikater
  • Tilpasse innstillingene for å støtte nettstedets ytelse og funksjoner
  • Jobbe med databaser
  • Vise nettstedsberegninger
  • Kjører cron -jobber

Ikke bekymre deg hvis disse høres veldig tekniske ut. Etter å ha satt opp sikkerhetskopieringer av nettstedet og et SSL -sertifikat (for et sikkert nettsted), trenger de fleste nybegynnere ikke å bruke cPanel Admin veldig ofte.

Kraftbrukere kan logge på direkte til cPanel Admin uten å gå gjennom kontoens instrumentbord. Bla tilhttps://yourDomainName/cpanel , og bruk cPanel -pålogging og passord.

Neste stopp på turen: Sammendrag og hva du skal gjøre videre

Før vi går videre, lukk cPanel -administratorvinduet. Du bør se på kontoens instrumentbord. La oss avslutte guidet turen vår med en liste over de viktigste tingene du kan gjøre for å fullføre konfigureringen av kontoen .

Eller gjennomgå det vi så i WordPress eller i kontoens instrumentbord .