Har du problemer med å logge på?

Hvis du har problemer med å logge på Microsoft 365 -e -postkontoen din, kan du prøve disse løsningene.

Hvis Gjør dette
Du kan ikke logge på med legitimasjonen din. Bekreft at du får tilgang til e -posten din fra riktig URL og logg deg på kontoen din .
Du er administrator for en Microsoft 365 -konto, og du eller en av brukerne dine har mistet eller glemt e -postpassordet.

Prøv ett av følgende:

Du er ikke administrator for Microsoft 365 -kontoen, og du har mistet eller glemt e -postpassordet ditt. Send deg selv en e -post for tilbakestilling av passord .
Du kan lykkes med å logge på på nettet, men har problemer med Outlook. For Windows -PC, tøm Windows Legitimasjonsbehandling .
Du har en Business Premium -plan og kan ikke logge på Outlook -skrivebordsprogrammet ditt. Sjekk kontoen din .