Har e -postkontoene mine virusbeskyttelse?

Ja. E-postkontoene våre inkluderer vårt toppmoderne Virusbeskyttelsessystem som automatisk blokkerer infiserte e-postmeldingsvedlegg som kan skade datamaskinen din med destruktive virus. Virusskanning skjer hver gang serverne våre mottar et innkommende vedlegg. Virusbeskyttelse er på plass for Workspace Webmail-, POP- og IMAP -kontoer, slik at eventuelle e -postmeldinger som inneholder et infisert vedlegg blokkeres.