Har jeg IMAP- eller POP-innstillingene?

Oppdag om arbeids-e-postkontoen har IMAP eller POP aktivert. (Finn ut mer om forskjellen mellom IMAP og POP)

Arbeidsområdeplan IMAP-aktivert POP-aktivert
Ubegrenset Business x x
Business x x
Personlig x x
Gratis x

Merk: Etter august 2017 vil Business-planene oppdateres til Ubegrenset Business-planen ved neste fornyelse.

Hvis du ikke er sikker på hvilken type plan du har, følg disse trinnene:

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne Mine produkter.
  2. Klikk på Arbeids-e-post.
  3. Hvis e-postplanen din er markert som Gratis har du e-post som er POP-aktivert. Hvis den ikke er det, kan du bruke IMAP til å konfigurere e-posten din.

Merk: Vi anbefaler at du bruker IMAP-innstillinger for oppsett av e-postkonto.