Har jeg IMAP- eller POP-innstillingene?

Oppdag om Arbeids-e-postkontoen har IMAP eller POP aktivert. Vi anbefaler at du bruker IMAP-innstillinger for konfigurering av e-post.

Arbeidsområde-planIMAP-aktivertPOP-aktivert
Ubegrenset Businessxx
Businessxx
Privatxx
Gratisx

Hvis du ikke er sikker på hvilken type plan du har, følg disse trinnene:

1. Gå til GoDaddys Mine produkter -side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Finn Arbeids-e-post og velg pilen for å vise planen din.
  3. Hvis e-postplanen din er markert som Gratis, har du e-post som er POP-aktivert. Hvis den ikke er det, kan du bruke IMAP til å konfigurere e-posten din.