Har du problemer med å logge på Microsoft 365?

Hvis du ikke kan logge på Microsoft 365 -e -postkontoen din, kan du prøve disse løsningene.

HvisGjør dette
Du kan ikke logge på med e -postadressen og passordet ditt. Logg på Microsoft 365 -e -posten din i nettleseren eller fra E -post & Office -instrumentbord .

Hvis du kan logge på på nettet, men ikke på e -postklienten (som Gmail eller Apple Mail), må du sørge for at e -postkontoen din er konfigurert ved å bruke disse trinnene .
Du er administrator for en Microsoft 365 -konto, og du eller en av brukerne dine har mistet eller glemt e -postpassordet.Prøv ett av følgende:
Du er en e -postbruker (ikke eieren av GoDaddy -kontoen) og du har mistet eller glemt e -postpassordet ditt.Send deg selv en tilbakestilling av passord -e -post .
Du konfigurerer flerfaktorautentisering (MFA), men får ikke tilgang til metoden din.Tilbakestill MFA -metoden .
Du kan logge på på nett, men har problemer med Outlook for Windows. Tøm Windows Legitimasjonsbehandling .
Du kan logge på på nett, men har problemer med Outlook for Mac.Prøv en av disse løsningene .
Du har en Business Professional -plan eller nyere, og du kan ikke logge på Outlook for Windows eller Mac.Bekreft at Outlook er konfigurert riktig .