GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Hjelpe mottakere med å se bilder i e-postene dine

De fleste e-postprogrammene viser ikke bilder med en gang, og det er opp til mottakerne å velge om de vil laste inn bildene eller ikke. Dette er for å ta vare på sikkerheten til brukerne. I de fleste tilfellene er det rett og slett en innstilling i innstillingene til mottakerens e-postklient.

Hvis en av abonnentene dine har klaget over at de ikke kan se bilder i e-postene dine, er det best å finne ut hvilket e-postprogram de bruker og veilede dem gjennom disse trinnene. De fleste personer håndterer dette ut i fra hvert enkelt tilfelle og følger ledetekstene på individuelle e-poster. Men du kan oppmuntre mottakerne dine til å angi at e-poster fra deg alltid skal vise bilder.

Slik aktiverer du bilder i de mest populære e-postprogrammene:

Hopp til: AOL |AT&T | Charter | Comcast | Excite Mail | Fastmail | Gmail | Hotmail | Juno | Mac Mail | Mail.com | Netzero | Outlook | Roadrunner | Yahoo

AOL:

Hvis bilder ikke laster i AOL, klikk på

AT&T:

Hvis bilder ikke laster i AT&T, klikk på

Charter:

Hvis bilder ikke laster i Charter, klikk på

Comcast:

Hvis bilder ikke laster i Comcast, klikk på

Excite Mail:

Excite Mail har en totrinnsprosess. Kikk på Junk Mail Controls (Reklamepost-kontroller), deretter

Fastmail:

Fastmail viser et alternativ øverst i e-posten: «klikk her for å vise bildene»

Gmail:

Hvis bilder ikke laster i Gmail, klikk på

Hotmail:

I Hotmail må du klikke på vis innhold-knappen for å vise bilder

Juno:

Hvis bilder ikke lastes inn i Juno, klikker du på koblingen «external images blocked»-meldingen (eksterne bilder blokkert) øverst i e-posten

Mac Mail:

I MacMail finner du knappen for å vise bildene øverst til høyre i e-posten

Mail.com:

I Mail.com klikker du på visningsknappen øverst til høyre for å laste inn bildene

Netzero:

Hvis bildene ikke lastes inn i NetZero, klikker du vis bilder-koblingen

Outlook:

I Outlook klikker man på meldingen øverst for å vise bilder

Roadrunner:

I RoadRunner klikker man meldingen for å

Yahoo:

Hvis bilder ikke laster inn i Yahoo, klikk på

Relaterte emner:

Jeg sendte en testmelding til meg selv, men fikk den aldri!
Hva skjer hvis jeg endrer på kampanjen min etter at den er sendt ut?
Hvordan forandrer jeg på størrelsen til bildene?
Hvordan legger jeg til bilder i kampanjen min?