|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

HostGator: Endre MX -oppføringene mine

Hvis domenet ditt er registrert hos HostGator, må du oppdatere MX -postene dine der.

  1. Logg på HostGator cPanel .
  2. Bla til Mail -delen.
  3. Klikk på MX -oppføring .
  4. Velg domenet ditt i Endre MX -oppføring -delen.
  5. Skriv inn informasjonen fra Arbeidsområde -kontoen din .
  6. Klikk på Endre .

Du kan kontakte HostGator kundestøtte på 1 (866) 964-2867 hvis du trenger ytterligere hjelp.

Neste trinn

  • Endringer i MX -poster kan ta opptil 48 timer før de trer i kraft. Gi det tid, og prøv å sende deg selv en e -post for å sjekke at løsningen fungerer.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.