Hover (Tucows): Endre MX -oppføringene mine

Hvis domenet ditt er registrert hos Hover (Tucows), må du oppdatere MX -postene dine der.

1. Logg på Hover -kontoen din .
  2. Hvis du har flere domenenavn, klikk på domenenavnet du vil redigere.
  3. Klikk på DNS -fanen.
  4. Klikk på Legg til ny .
  5. For Oppføringstype velger du MX .
  6. Skriv inn informasjonen fra Arbeidsområde -kontoen din .
  7. Klikk på Lagre.

Du kan kontakte Hover-kundestøtte på 1 (866) 731-6556 hvis du trenger ytterligere hjelp.

Neste trinn

• Endringer i MX -poster kan ta opptil 48 timer før de trer i kraft. Gi det tid, og prøv å sende deg selv en e -post for å sjekke at løsningen fungerer.