|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

How much space can I get to backup my Virtual Private Server?

We currently offer FTP Backup plans with 15 GB, 30 GB, 60 GB, or 120 GB of space.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.