Omdiriger HTTP til HTTPS automatisk

Når du har installert et SSL-sertifikat på nettstedet ditt må du omdirigere dine besøkende til den sikrede (HTTPS) versjonen av nettstedet ditt. Velg hostingscenarioet for nettstedet ditt:

Merknader:

• Disse instruksjonene gjelder ikke Administrert WordPress-kontoer med et SSL-sertifikat. HTTPS-omdirigeringen din aktiveres automatisk etter at SSL-sertifikatinstalleringen er fullført på en Administrert WordPress-konto.
• Hvis vi ikke har en veileder for serveren din, sjekker du serverdokumentasjonen for å finne ut hvordan du omdirigerer nettstedstrafikken din.