Hva er bedriftsapper fra Microsoft?

Business -apper er en del av Microsofts Business Premium -tilbud. Disse appene er designet for å øke produktiviteten og forbedre kommunikasjonen, og de er inkludert i Microsoft 365 -abonnementet ditt.

1. Logg på Microsoft 365. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg menyen og velg appen du ønsker å jobbe med.
    Microsoft 365 Bedriftsapper

Microsoft -bestillinger

Hold deg oppdatert med Microsoft Bookings, en nett- og mobilapp for små bedrifter som bruker avtaler, for eksempel frisørsalonger eller tannlegekontorer. Bestillinger er tilgjengelig med Premium -planer. Lær mer om bruk av Bookings fra Microsoft.

Microsoft MileIQ

Registrer automatisk diskene dine, slik at du kan logge alle fradragsberettigede eller refunderbare mil. Når stasjoner er tatt opp, kan du bruke MileIQs mobilapp og nettinstrumentbord for å vise, klassifisere, redigere og rapportere miles. MileIQ er tilgjengelig med Premium- og Enterprise -planer. Lær mer om bruk av MileIQ fra Microsoft.

Microsoft Planner

Organiser og planlegg prosjekter med Microsoft Planner. Du kan tilordne oppgaver, spore fremgang og chatte med teammedlemmer i appen. Planner er tilgjengelig med Online Essentials, Premium og Enterprise -planer. Lær mer om hvordan du bruker Planner fra Microsoft.