Hva er Business Hosting?

Business-hosting er en form for cPanel-hosting som er kraftigere enn delt hosting. Med Business-hosting kan du oppnå mer styrke og flere ressurser fra din egen private server, uten erfaringen til en serveradministrator. Det gir den samme cPanel-erfaringen du er vant med, men med styrken til en VPS (Virtual Private Server) bak seg.

Delt kontra Business kontra VPS

Det er mange ulike former for hosting for forretningsbehovene dine. Delt hosting er en rimelig måte for å få nettstedene dine ut på nettet. En VPS (Virtual Private Server) koster mer enn delt hosting, og forutsetter litt erfaring med serveradministrasjon. Business-hosting er ment å være en balanse mellom de to, idet det tilbyr styrken til en VPS kombinert med bekvemmeligheten av delt hosting.

Du kan bruke dette diagrammet for å se de viktigste forskjellene mellom de ulike typene av cPanel-hosting.

Delt hosting Hosting for bedrifter VPS-hosting
Egner seg for Grunnleggende nettsteder, lavressursprogrammer E-handel, stor trafikk eller dataintensive nettsteder og programmer Ressurskrevende nettapper, full kontroll av serveren, evnen til å tilpasse
Plattform LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) LAMP med funksjonalitet til å installere og bruke andre (f.eks. NGINX, Node.js, Ruby on Rails)
Nivå av tekniske ferdigheter Basic Basic Avansert – nødvendig kunnskap om WHM- og Linux-kommandosetninger
Nettstedbesøkende Lav til moderat Høy Høy
Kontrollpanel cPanel cPanel cPanel og WHM
støtte Standard støtte hver dag hele døgnet Standard støtte hver dag hele døgnet Selvadministrert, administrert eller heladministrert
Rottilgang Nei Nei Ja
Dedikert IP-adresse Nei 1 Tre eller flere
Sikkerhetskopier av øyeblikksbilder Nei Nei Ja