Hva er ConsoliDate?

Med ConsoliDate kan du konsolidere datoene for når .com- og .net -domenenavn fornyes. Det endrer fornyelsesdatoene dine fra den første registreringsdatoen til en dato du velger.

Prisen for å bruke ConsoliDate for å endre fornyelsesdatoene er basert på hvert domenenavn du velger, og antall måneder som kreves per domenenavn å fornye til den datoen du spesifiserer. For å behandle en ConsoliDate -forespørsel må den inkludere minst én måned.