Hva er cPanel?

cPanel er et kontrollpanel som lar deg enkelt administrere mange aspekter av kontoen din, inkludert filer, applikasjoner og e-post som er vert på kontoen eller serveren din. cPanel er tilgjengelig på vår Linux-baserte hostingkontoer og servere.

For våre serverkunder, cPanel brukes i forbindelse med WebHost Manager, eller WHM. WHM gir administrativ kontroll av din dedikert eller Virtual Private Server (VPS) . Du bruker WebHost Manager til å opprette individuelle kontoer, legge til domener på serveren din, administrere vertsfunksjoner og utføre grunnleggende system- og kontrollpanelvedlikehold.