Hva er cPanel?

cPanel er et kontrollpanel som lar deg enkelt administrere mange aspekter av kontoen din, inkludert filene, applikasjonene og e -postene som hostes på kontoen eller serveren din. cPanel er tilgjengelig på våre Linux-baserte hostingkontoer og servere.

For våre serverkunder brukes cPanel i forbindelse med WebHost Manager, eller WHM. WHM gir administrasjonskontroll av din dedikerte virtuelle server (VPS) . Du bruker WebHost Manager til å opprette individuelle kontoer, legge til domener til serveren din, administrere hostingfunksjoner og utføre grunnleggende system- og kontrollpanelvedlikehold.