|  Hjem
Hjelp

GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Hva er den skjulte listen?

Den undertrykte listen er «Ikke send til» -listen. Alle på den skjulte listen kan ikke sendes til. Og selv om du laster opp de samme kontaktene, GoDaddy Email Marketing at adressene er skjult, og holder dem på den skjulte listen, noe som garanterer sikkerheten din.

Mengden kontakter i den undertrykte listen Teller IKKE med i antall kontakter. De telles ikke når som helst i listen Alle -listen i det hele tatt. Så du trenger ikke å bekymre deg for at de undertrykkede kontaktene tar plass.

Videre, når kontakter legges til i den undertrykkede listen, GoDaddy Email Marketing all utsendingsstatistikk og annen informasjon knyttet til disse kontaktene, selv om du ikke sender til dem lenger.

Hvordan kommer en kontakt inn på den skjulte listen?

GoDaddy Email Marketing setter automatisk alle Returnerte abonnerer, Merket som spam, og Ubekreftede abonnenter i den undertrykte listen, når handlingen skjer.

Når en e -post blir avvist, eller abonnenten melder seg ut, eller de markerer e -posten som søppelpost, plasseres e -postadressen automatisk i den skjulte listen. Avviste e -poster blir prøvd på nytt (i tilfelle det er tilfelle), og e -postadressen flyttes tilbake til listen over aktive abonnenter, hvis e -posten er levert.

Når en abonnent registrerer seg gjennom et dobbelt påmeldingsskjema, blir de ikke bekreftet og plasseres i den undertrykkede listen din. Kontakten forblir der til de klikker på bekreftelseskoblingen sendt til e -posten sin. Deretter flyttes de automatisk til din aktive abonnentliste.

Du kan også plassere kontakter i den undertrykkede listen selv.

Hvorfor er den undertrykte listen viktig?

Det er veldig viktig at du ikke sender igjen til noen som har sagt opp abonnementet, merket e -posten din som søppelpost eller retur. Og du bør ikke sende til noen som ikke har bekreftet adressen hvis du bruker et dobbelt registreringsskjema. Din gode levering avhenger av at du sender til kun en trygg, sunn liste. Å sende til personer som er blitt undertrykt, risikerer dårlig leveringskvalitet, misbruk av klager og potensielt at kontoen din blir suspendert.

Merk: La denne listen være intakt, og slett ikke slett kontakter. Hvis du manuelt deaktiverer spesifikke kontakter, må du være sikker på at de har bedt om å bli lagt til abonnentlisten din på nytt.

Neste trinn

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.