Hva er e-postoverskrifter?

Alle e-postmeldinger inneholder en tekstbit øverst som kalles overskriften. Overskriften inneholder opplysninger om meldingen, inkludert senderens informasjon, mottakerens informasjon, serverne som håndterte meldingen da den ble sendt fra avsender til mottaker, osv. Men mange e-postklienter viser ikke overskriftsinformasjonen som standard.

Slik viser du hele overskriftinformasjonen ved hjelp av forskjellige e-postklienter:

Outlook 2010

1. Åpne meldingen som du vil se overskriftsinformasjonen for.
  2. Fra Fil -menyen velger du Informasjon.
  3. Klikk på Egenskaper.

Outlook 2007 eller eldre

1. Åpne meldingen som du vil se overskriftsinformasjonen for.
  2. Fra Vis -menyen, velger du Alternativer.

I vinduet Meldingsalternativer vises overskrifter i Internett-overskrifter .

Outlook Express

1. Åpne meldingen som du vil se overskriftsinformasjonen for.
  2. Fra Fil -menyen, velger du Egenskaper.
  3. I Meldingsegenskaper -vinduet går du til kategorien Detaljer .

Overskriftene vises i Internettoverskrifter for denne meldingen -feltet.

Outlook Web Access

1. Åpne meldingen som du vil se overskriftsinformasjonen for.
  2. Fra menyen Tekstikon (Flere handlinger) , velger du Vis meldingsopplysninger.

Overskriftsinformasjonen vil vises i Meldingsopplysninger -vinduet som dukker opp.

Windows Live Hotmail

1. Åpne meldingen som du vil se overskriftsinformasjonen for.
  2. Klikk på " ... " på menylinjen og velg Vis meldingskilde.
  3. Kopier og lim inn hele innholdet til Notepad og lagre dette som en .txt-fil.

Eudora

1. Åpne meldingen som du vil se overskriftsinformasjonen for.
  2. I Meldingsverktøylinjen klikker du på Overskrift -ikonet for å vise informasjonen i overskriften.

Overskriftene vises øverst i e-postmeldingen.

Netscape

1. Åpne meldingen som du vil se overskriftsinformasjonen for.
  2. Fra Vis -menyen, velger du Meldingskilde.

Overskriftene vises øverst i e-postmeldingen.

Nettbasert e-post

1. Åpne meldingen som du vil se overskriftsinformasjonen for.
  2. Fra Flere handlinger -rullegardinmenyen velger du Vis overskrift, og klikk deretter på Bruk.

Dette vil automatisk sende e-post som et .EML-vedlegg.

Apple Mail

1. Velg meldingen som du vil se overskriftsinformasjonen for.
  2. Fra Vis -menyen velger du Meldinger, og deretter Lange overskrifter.

Overskriftene vises øverst i e-postmeldingen.