Hva er en catch-all-e-postkonto?

En catch-all-e-postkonto er en adresse som er spesifisert for å motta alle meldinger som er adressert til en feil e-postadresse for et domene. For eksempel har du tre e -postadresser konfigurert for coolexample.com; info@coolexample.com, sales@coolexample.com og webmaster@coolexample.com, kan du konfigurere info@coolexample.com som en catch-all-e-postkonto. Deretter sendes eventuelle e-postmeldinger sendt til manager@coolexample.com (eller en hvilken som helst annen ugyldig e-postadresse) til catch-all-kontoen (info@coolexample.com).

Du kan konfigurere en catch-all-e-postkonto per domenenavn.