Hva er en lest kvittering?

Toppresultat for lesekvitteringer

En leveringsbekreftelse bekrefter levering av e-postmeldingen til mottakerens postkasse, men det betyr ikke bekrefte om de så eller lese den. En lest kvittering bekrefter at meldingen din ble åpnet.

I Outlook kan en mottaker avslå å sende lesekvitteringer . Det finnes andre scenarier der lesekvitteringer ikke sendes, for eksempel hvis mottakerens e -postprogram ikke støtter lesekvitteringer . Det er ingen måte å tvinge en mottaker til å sende en lesekvittering .

Gå til Microsoft kundestøtte for å finne ut hvordan du legger til og forespør lesekvitteringer og leveringsvarsler i Outlook .