Hva er et skript?

En skript er et funksjonsbibliotek som enkelt kan innlemmes på et nettsted. Skript viser funksjoner som utfører bestemte oppgaver og kalles av eksisterende kode. Vanlige eksempler på skript inkluderer biblioteker med JavaScript- eller PHP-funksjoner.

Skript lastes opp til serveren og installeres ikke som et program. For at funksjonene skal være tilgjengelige, må nettstedets kode referere til et skript.