Hva er et SSL-sertifikat?

Denne videoen og informasjonen nedenfor den forklarer hva SSL er, hvordan det fungerer og hvorfor det er viktig.

Et SSL-(Secure Sockets Layer)-sertifikat er et digitalt sertifikat som autentiserer identiteten til et nettsted og krypterer informasjon som blir sendt til serveren med SSL-teknologi. Kryptering er prosessen med å kryptere data til et uleselig format som kun kan gjøres om til et leselig format med den riktige dekrypteringsnøkkelen.

Et sertifikat fungerer som et elektronisk "pass" som etablerer legitimasjonen til en nettbasert enhet når du gjør forretninger på nettet. Når en internettbruker prøver å sende konfidensielle opplysninger til en nettserver, tar brukerens nettleser seg tilgang til serverens digitale sertifikat og oppretter en sikker tilkobling.

Et SSL-sertifikat inneholder følgende informasjon:

• Navnet til innehaveren av sertifikatet
  • Sertifikatets serienummer og utløpsdato
  • En kopi av sertifikatinnehaverens offentlige nøkkel
  • Den digital signaturen til instansen som utsteder sertifikatet

For informasjon om å installere SSL-sertifikater, se Installer SSL-sertifikater.

Du kan vise om forskjellige produkter kvalifiserer for tredjeparts (dvs. ikke-GoDaddy SSL-sertifikater) her.

Du finner produktinformasjon på siden SSL-sertifikat.