Hva er et SSL -sertifikat av typen Premium Extended Validation (EV)?

Et Premium Extended Validation (EV) SSL -sertifikat er et digitalt sertifikat utstedt i samsvar med de utvidede retningslinjene for validering definert av CA/Browser Forum.

Innføringen av SSL -sertifikater av typen Premium Extended Validation (EV) vil skjerpe sikkerheten til Internett -transaksjoner, ettersom sertifikatansøkere vil være underlagt en grundig, standardisert kontrollprosess som alle utstedende sertifiseringsinstanser (CAs) må overholde.

SSL -sertifikatstandarden Premium Extended Validation (EV) gir et forbedret autentiseringsnivå for enheter som ber om digitale sertifikater for å sikre transaksjoner på nettstedene sine. Den siste generasjonen nettlesere vil vise SSL-sikrede Premium Extended Validation (EV) -nettsteder på en måte som gjør det mulig for besøkende å umiddelbart gjenkjenne at organisasjonen som driver nettstedet har blitt godkjent i samsvar med CA/Browser Forums ensartede kontrollstandard.

Premium Extended Validation (EV) SSL -sertifikater er spesielt nyttige for selskaper hvis Internett -domener anses å ha en høy risiko for å bli målrettet av phishing -ordninger og andre typer Internett -svindel. Høyrisikodomener inkluderer domener som eies av høyprofilerte finansielle finansielle tjenester på nettet, banksider, auksjonssteder, populære forhandlere og andre nettsteder som gjennomfører Internett-transaksjoner som sannsynligvis vil være målrettet av Internett-svindel.