Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Hva er et testnettsted?

Et administrert WordPress -oppføringsnettsted lar deg bygge og teste nettstedet ditt uten å endre innholdet de besøkende ser på nettstedet. Det er noen ting du bør huske på når du bruker et testnettsted:

• Alle Administrert WordPress -planer (unntatt Basic) kommer med nøyaktig ett testnettsted for hvert live -nettsted. Hvis du har en Basic -plan, må du oppgradere kontoen din for å ha et testnettsted.
  • Testnettsteder bruker et domene vi automatisk genererer for deg. Du kan ikke velge et annet domene eller legge til et annet domene på testnettstedet.
  • Testnettstedet ditt er vedvarende. Vi ødelegger og oppretter ikke testnettsteder hver gang du trykker på eller drar fra den. Dette kan forklare noen synkroniseringsproblemer du kan oppleve.

Hvordan fungerer de?

Den typiske arbeidsflyten med testnettsteder er vanligvis disse trinnene i denne rekkefølgen:

1. Opprett testnettstedet.
  2. Trekk innholdet til produksjonsnettstedet ditt til testnettstedet.
  3. Utvikle innholdet ditt på testnettstedet.
  4. Skyv innholdet til testnettstedet inn på live -nettstedet ditt når du er ferdig med å utvikle det.
  5. Gjenta trinn 2-4 når du trenger å utvikle nettstedet ditt videre.