Gå direkte til hovedinnholdet

Administrert WordPress Hjelp

Kom i gang med oppsett i Managed WordPress

Et oppsettsområde lar deg bygge og teste nettstedet ditt uten å endre innholdet dine besøkende ser på ditt live nettsted. Her er et par ting du bør huske på når du bruker et oppsettsområde:

  • Alle Administrert WordPress-planer (unntatt Basic) kommer med nøyaktig ett oppsettsområde for hvert live nettsted. Hvis du har en Basic-plan, må du oppgradere kontoen din til å ha et oppsettsområde.
  • Oppsettsområdet bruker et domene vi automatisk genererer for deg. Du kan ikke velge et annet domene eller legge til et annet domene til oppsettsområdet.
  • Oppsettsområdet ditt er vedvarende. Vi ødelegger og oppretter ikke oppsettsområder for deg hver gang du tilføyer eller fjerner innhold fra det. Dette kan forklare noen synkroniseringsproblemer du kanskje vil oppleve.

Hvordan bruker jeg et oppsettsområde?

Oppsettsområdet ditt starter som en fersk installering av WordPress som er hostet sammen med produksjonsnettstedet ditt. Du kan sende innholdet på produksjonsnettstedet ditt til oppsettsområdet. Når du er ferdig, kan du sende endringene du gjorde på oppsettsområdet til produksjonsnettstedet for å aktivere dem.

Dette er den normale handlingsrekkefølgen for å komme i gang med et oppsettsområde:

  1. Opprett oppsettsområdet mitt
  2. Dra produksjonsnettstedet mitt til oppsettsområdet
  3. Ta tilgang til oppsettsområdet mitt
  4. Vis oppsettsområdet mitt
  5. Send oppsettsområdet til produksjon
  6. Fjern oppsettsområdet mitt