Hva er et tilleggsdomene?

Et tilleggsdomene er ganske enkelt et ekstra domene som du hoster på kontoen din. Hvis du for eksempel har et privat nettsted og et forretningsnettsted, kan du være vert for begge domenene fra den ene hostingkontoen din. For hjelp kan du se her hvordan du legger til et tilleggsdomene til Linux -hostingkontoen din .

Både våre Deluxe- og Ultimate -hostingplaner kan være vert for flere tilleggsdomener.