Hva er forretningsregistrering?

Forretningsregistrering gir mer fremtredende synlighet på Whois-oppføringen til domenet ditt, ved å la deg legge til en logo, forretningskoblinger, bilder, åpningstider, kuponger, og til og med et lokalt kart som fremhever stedet ditt.

Du kan kun legge til forretningsregistrering til domenenavn som er registrert på din konto hos oss. Men du kan knytte en forretningsprofil med alle gyldige domenenavn, uansett hvor de er registrerte.

For mer informasjon, se Administrere bedriftsregistreringsprofilen din.