Hva er forskjellen mellom delegattilgang og kontoadministratorer?

Du pleide å kunne tilordne en "Kontoadministrator" eller "Kontoadministrator" for kontoen din, men vi lærte at Administrator -systemet frustrerte mange mennesker. Så vi erstattet den med Delegert tilgang. La oss forklare:

Kontoadministrator -tilgang:

• Inkluderte ikke kjøp og kunne ikke utvides utover en forhåndskonfigurert liste over oppgaver for bare noen få produkter.
  • Var kompleks for mange kunder å sette opp.

Deleger tilgang:

• Gir nettproffene dine tilgang til alle produkter og domener i kontoen din. Du kan til og med gi dem tillatelse til å kjøpe GoDaddy -produkter for kontoen din, hvis du vil.
  • Lar delegaten din åpne og bruke produktene dine etter behov for å designe og utvikle nettstedene dine.
  • Holder kontoinformasjonen din, som passord eller betalingsmetoder, sikker. Delegater trenger ikke og kan ikke se eller endre kontoinformasjonen din.